Kuda poék Ⅲ EV carjer

  • Single phase fast electric vehicle charging stations 7.4KW AC wallbox charger

    Fase tunggal stasiun ngecas kandaraan listrik gancang 7.4KW AC wallbox carjer

    Single 7KW 32A 220V (± 20%), 5M (16.4FT) ev ngecas kabel salaku baku, kelir perumahan sadia hideung bodas, kelir perumahan ngaropéa tur ngecas panjang kabel sadia pikeun pesenan gedé.

    Cocog sareng IEC 62196 Type 2 European Standard, SAE J1772 Type 1 American Standard, GB/T.Tesla merlukeun converter a.

  • Three phase wallbox fast electric car charging stations 11KW AC ev charger

    Tilu fase wallbox gancang stasiun ngecas mobil listrik 11KW AC ev carjer

    Tilu fase 11KW 16A (380V ± 10%), kakuatan ngecas maksimum 11KW per jam, cocog pikeun padumukan, komunitas, hotél, parkir jeung tempat séjén kalawan tilu fase listrik.

    Éta pangecas ev pinter anu tiasa dikontrol tina telepon sélulér anjeun ku cara ngahubungkeun ka alat liwat aplikasi.Éta sayogi pikeun platform IOS sareng Android, ngetik EVSmart Charger kana APP Store sareng Google Play pikeun milarian aplikasi kami sareng unduh.Anjeun ogé tiasa ngaunduh APLIKASI kami ku nyeken kodeu QR dina manual.