Tentang Kami

Geura sumping

Hengyi ngembangkeun stasiun carjer AC ev pikeun ngadukung sistem panyimpen énérgi surya, anu bakal ngagunakeun tanaga surya pikeun ngecas mobil salaku prioritas nalika dioperasikeun sareng otomatis ngalihkeun énergi kana grid nalika sistem panyimpen énergi surya rendah.Prototipe ayeuna nuju diuji sareng ditingkatkeun sareng diperkirakeun siap pikeun produksi dina sababaraha bulan.Mangga ngahubungan kami pikeun émbaran leuwih lengkep ngeunaan produk ieu.
Coming soon

jasa ODM & OEM

Prosés kustomisasi nyaéta kieu.Mangga ngahubungan kami munggaran pikeun nginpokeun kami ngeunaan sarat anjeun.Kami bakal ngira-ngira kabutuhan anjeun sareng komunikasi sareng anjeun ngeunaan rupa-rupa detil sapertos metode bungkusan, harga, waktos pangiriman, istilah pengiriman barang, metode pamayaran, jsb. konfirmasi.Saatos konfirmasi, pabrik bakal ngégél sampel sarta produksi saterusna bakal dilumangsungkeun nurutkeun standar sampel pikeun mastikeun yén produk dihasilkeun téh sarua jeung sampel.Saatos produksi, produk bakal dikirimkeun dumasar kana logistik sareng istilah pengiriman anu parantos ditangtukeun.
ODM&OEM services

Ngeunaan Hengyi

Hengyi Electromechanical mangrupikeun perusahaan anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran sareng produksi ngecas produk pos.Perusahaan ngagaduhan tim R&D anu kuat sareng sistem produksi lengkep tina desain kapang, manufaktur sareng cetakan suntikan.Salian produk baku urang, urang ogé bisa nyadiakeun layanan ngaropéa pikeun minuhan kabutuhan konsumén béda.Kami terus-terusan narékahan pikeun nyayogikeun produk anu langkung saé sareng jasa anu langkung saé pikeun unggal palanggan.Kami komitmen pikeun janten produsén anu paling profésional sareng éfisién dina widang ngecas pos.Produk urang ayeuna tiasa diadaptasi pikeun kalolobaan model kendaraan di dunya.Urang bakal terus ngamutahirkeun produk urang pikeun nyadiakeun pos ngecas aman tur efisien keur unggal sarta unggal salah sahiji konsumén urang.
About Hengyi

eupan balik customer

Kisaran Hengyi Hideung Horse tiasa dipercaya sareng gampang dipasang.-Kalayan suhu operasi -40 ° C - + 65 ° C, IP55 waterproof, desain tahan UV sareng kabel TPU, éta tiasa diadaptasi kana iklim anu béda sareng ayeuna dijual di puluhan nagara sareng daérah anu béda sareng ditampi ku konsumén. .
Customer feedback

Inquiry Pikeun Pricelist

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
Liputan garis produk kakuatan lengkep lengkep pikeun alat AC.Pangembangan alat ngecas AC calakan, produksi sareng pangropéa, nyayogikeun palanggan solusi ngecas lengkep
Ngecas AC nyaéta ngecas slow, kakuatan AC ti stasiun carjer ev ngaliwatan port ngecas AC sarta dirobah ku carjer on dewan kana kakuatan DC tegangan tinggi via ACDC pikeun ngeusi batre.Waktu ngecas panjang, umumna dina 5-8 jam, batré kakuatan kendaraan listrik murni dicas pinuh pikeun ngecas wengi.
DC ngecas gancang ngecas, dimana kakuatan DC ti pos ngecas dieusi langsung ka batréna.Ngecas gancang dilakukeun nganggo pangecas DC dumasar taneuh dina arus DC anu langkung luhur, ngecas dugi ka 80% kalayan waktos ngecas 20 menit dugi ka 60 menit.Sacara umum, ngecas gancang dianggo pikeun ngeusian muatan nalika waktosna caket.