Dark Horse Ⅲ EV Chargers

 • Single phase fast electric vehicle charging stations 7.4KW AC wallbox charger

  Stacionet e karikimit të shpejtë të automjeteve elektrike njëfazore 7.4 KW karikues AC në mur

  Kabllo karikuese e vetme 7KW 32A 220V (±20%), 5M (16,4FT) si standard, ngjyrat e strehës të disponueshme bardh e zi, ngjyrat e përshtatura të strehës dhe gjatësitë e kabllove të karikimit të disponueshme për porosi më të mëdha.

  E përputhshme me Standardin Evropian IEC 62196 Lloji 2, SAE J1772 Standardi Amerikan i Tipit 1, GB/T.Tesla kërkon një konvertues.

 • Three phase wallbox fast electric car charging stations 11KW AC ev charger

  Stacione të karikimit të shpejtë të makinave elektrike trefazore Wallbox Karikues 11KW AC ev

  Trefazore 11KW 16A (380V±10%), fuqia maksimale e karikimit 11KW ne ore, e pershtatshme per banim,komunitet, hotel, parking dhe vende te tjera me energji elektrike trefazore.

  Është një karikues inteligjent ev që mund të kontrollohet nga telefoni juaj celular duke u lidhur me pajisjen nëpërmjet një aplikacioni.Është i disponueshëm për të dy platformat IOS dhe Andriod, shkruani EVSmart Charger në APP Store dhe Google Play për të gjetur aplikacionin tonë dhe për ta shkarkuar atë.Ju gjithashtu mund të shkarkoni APP-në tonë duke skanuar kodin QR në manual.