Dark Horse Ⅲ EV полначи

 • Single phase fast electric vehicle charging stations 7.4KW AC wallbox charger

  Еднофазни станици за брзо полнење на електрични возила 7,4KW AC wallbox полнач

  Единечен 7KW 32A 220V (±20%), 5M (16,4FT) EV кабел за полнење како стандард, бои на куќиштето достапни во црно-бело, приспособени бои на куќиштето и должини на каблите за полнење достапни за поголеми нарачки.

  Компатибилен со IEC 62196 Тип 2 европски стандард, SAE J1772 Тип 1 американски стандард, GB/T.Тесла бара конвертор.

 • Three phase wallbox fast electric car charging stations 11KW AC ev charger

  Трифазни wallbox брзи станици за полнење на електрични автомобили Полнач со наизменична струја од 11KW

  Трифазни 11KW 16A (380V±10%), максимална моќност на полнење 11KW на час, погоден за станбени, општински, хотелски, паркинг и други места со трифазна струја.

  Станува збор за паметен полнач за Ev, кој може да се контролира од вашиот мобилен телефон со поврзување со уредот преку апликација.Достапно е и за IOS и за Andriod платформи, напишете EVSmart Charger во APP Store и Google Play за да ја пронајдете нашата апликација и да ја преземете.Можете исто така да ја преземете нашата АПП со скенирање на QR-кодот на прирачникот.