Babagan awake dhewe

Rawuh

Hengyi ngembangake stasiun pangisi daya AC ev kanggo ndhukung sistem panyimpenan energi surya, sing bakal nggunakake tenaga surya kanggo ngisi mobil minangka prioritas nalika operasi lan kanthi otomatis ngalih energi menyang kothak nalika sistem panyimpenan energi solar kurang.Prototipe saiki lagi diuji lan ditingkatake lan samesthine bakal siap kanggo produksi sajrone sawetara wulan.Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan produk iki.
Coming soon

Layanan ODM & OEM

Proses kustomisasi kaya ing ngisor iki.Hubungi kita dhisik kanggo ngandhani syarat sampeyan.Kita bakal netepake kabutuhan lan komunikasi karo sampeyan babagan macem-macem rincian kayata cara kemasan, rega, wektu pangiriman, syarat pengiriman, cara pembayaran, lan sapiturute. konfirmasi.Sawise konfirmasi, pabrik bakal nutup sampel lan produksi sakteruse bakal ditindakake miturut standar sampel kanggo mesthekake yen produk sing diasilake padha karo sampel.Sawise produksi, produk kasebut bakal dikirim miturut syarat logistik lan pengiriman sing wis ditemtokake sadurunge.
ODM&OEM services

Babagan Hengyi

Hengyi Electromechanical minangka perusahaan sing spesialisasine ing riset lan pangembangan lan produksi produk kiriman.Perusahaan iki nduweni tim R&D sing kuwat lan sistem produksi lengkap saka desain cetakan, manufaktur lan cetakan injeksi.Saliyane produk standar, kita uga bisa nyedhiyakake layanan khusus kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda-beda.Kita terus-terusan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih apik lan layanan khusus sing luwih apik kanggo saben pelanggan.Kita setya dadi produsen sing paling profesional lan efisien ing bidang ngisi kiriman.Produk kita saiki bisa diadaptasi kanggo umume model kendaraan ing donya.Kita bakal terus nganyari produk kanggo nyedhiyakake kiriman pangisian daya sing aman lan efisien kanggo saben pelanggan.
About Hengyi

Umpan balik pelanggan

Range Hengyi Black Horse dipercaya lan gampang dipasang.-Kanthi suhu operasi -40 ° C - + 65 ° C, IP55 anti banyu, desain tahan UV lan kabel TPU, bisa dicocogake kanggo iklim beda lan saiki didol ing Welasan negara lan wilayah lan ditampa kanthi apik dening pelanggan .
Customer feedback

Pitakonan Kanggo Pricelist

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.
Jangkoan baris produk daya lengkap kanggo peralatan AC.Pangembangan, produksi lan pangopènan peralatan pangisian daya AC cerdas, nyedhiyakake solusi pangisi daya lengkap kanggo para pelanggan
Ngisi daya AC alon-alon, daya AC saka stasiun pangisi daya ev ngliwati port pangisi daya AC lan diganti dening pangisi daya ing papan dadi daya DC voltase dhuwur liwat ACDC kanggo ngisi baterei.Wektu pangisian daya dawa, umume sajrone 5-8 jam, baterei daya kendaraan listrik murni diisi daya kanggo ngisi daya wengi.
Ngisi daya DC yaiku ngisi daya kanthi cepet, ing ngendi daya DC saka kiriman pangisi daya diisi langsung menyang baterei.Ngisi daya cepet ditindakake nggunakake pangisi daya DC adhedhasar lemah kanthi arus DC sing luwih dhuwur, ngisi daya nganti 80% kanthi wektu ngisi daya 20 menit nganti 60 menit.Umume, pangisian daya cepet digunakake kanggo ngisi daya nalika wektune saya suwe.